Tähän perheeseen ei voi olla törmäämättä nykyajan somemaailmassa. He ovat toimineet muoti-ikoneina ja heistä on tehty tosi-tv-sarja. Heidän nimensä on liitetty moniin muihin kuuluisiin henkilöihin ja he ovat tuttu näky punaisilla matoilla. Heillä on miljoonia seuraajia Instagramissa, he ovat toimineet kasvoina monille tuotteille erilaisissa mainoskampanjoissa ja he ovat tuttu näky TV:ssä. Kardashianin perheen läpimurto koko maailman tietoisuuteen tapahtui vuonna 2007, kun tosi-tv-sarja Keeping Up With The Kardashians alkoi TV:ssä. Ohjelmaa tehdään edelleen. Se on täydellinen tosi-tv-sarja, joka imee katsojansa mukaan. Kardashianit ovat kovaäänisiä, riitelevät paljon ja heidän elämästään ei draamaa puutu. Sarjassa esiintyy melkein koko perhe, mutta pääosaa tekevät siskokset Kim, Kourtney ja Khloé. Ensimmäisen kerran Kardashianin perhe tuli julkisuuteen 1990-luvun alussa perheen isän, Robertin, toimiessa O.J. Simpsonin asianajajana murhaoikeudenkäynnissä. Hän oli eronnut vaimostaan Kris Jenneristä jo vuonna 1989. Robert Kardashian kuoli vuonna 2003 vain kahdeksan viikkoa ruokatorven syöpädiagnoosin jälkeen. Kim Kardashian toimi Paris Hiltonin henkilökohtaisena avustajana 2000-luvun alussa ja alkoi saamaan enemmän kosketusta kuuluisuuksien elämään tätä kautta.

Kim, Kourtney ja Khloé

Kim Kardashian ja Ray J

Kim Kardashian on tehnyt elämänsä jakamisesta sosiaalisessa mediassa todellisen bisneksen. Hän eli jo nuoruutensa rikkaiden ja kuuluisien seurassa. Vuonna 2007 julkisuuteen vuosi seksivideo hänen ja entisen poikaystävänsä Ray J:n kanssa. Sen sijaan, että Kim olisi paennut häpeäänsä maan alle, hän päätti kääntää tämän kohun hyödykseen. Hän haastoi videon vuotaneen yhtiön oikeuteen ja sai 5 miljoonan dollarin korvaukset. Samaan aikaan Kim alkoi sopia lukuisia mainossopimuksia ja aloitti tosi-tv-sarjan tekemisen. Hän otti siis kaiken hyödyn irti videokohustaan. Todellinen piste i:n päälle oli, kun suhde Kanye Westin kanssa tuli julkisuuteen vuonna 2012. Pian parista tuli koko Hollywoodin seuratuin pariskunta. Kim alkoi postittaa kuvia sosiaaliseen mediaan heidän ylellisestä elämästään, julkkiskavereistaan ja lapsistaan. Kourtney ja Khloé ovat lähinnä kulkeneet perheensä menestyksen rinnalla ja keskittyneet eri muotiprojekteihin. He ovat suunnitelleet yhdessä Kimin kanssa erilaisia vaatemallistoja, hajuvesiä ja julkaisseet kirjoja. He hyötyvät perheensä julkisuudesta ja ovat toimineet kasvoina monille eri mainoskampanjoille. He käyttävät omia sosiaalisen median tilejään mainostaakseen eri yhtiöiden tuotteita ja tienaavat näin huomattavan summan rahaa.  Heillä on myös omat Instagram tilinsä, jotka ovat erittäin suosittuja.

Kohuja, mallintöitä ja lisää julkisuutta

Robertin kuoleman jälkeen perheen äiti Kris avioitui kymmenottelun olympiavoittajan Bruce Jennerin kanssa. Heille syntyi tyttäret Kylie ja Kendall. Heidän seuraajiensa eteen pudotettiin todellinen pommi vuonna 2017, kun Bruce Jenner korjasi sukupuolensa naiseksi. Sosiaalinen media täyttyi pitkään näistä uutisista ja kuvista. Hän itse kertoi kokeneensa olevansa nainen jo nuoruudestaan lähtien ja vaihtoi nimensä Caitlyn Jenneriksi. Koko perhe on tukenut Caitlynia hänen läpikäydessään tätä prosessia. Kendall Jenner on niittänyt kansainvälistä mainetta mallina ja hänellä on Instagramissa yli 40 miljoonaa seuraajaa. Hän on yksi tämän hetken mallimaailman kuumimpia nimiä ja hänet nähdään usein kuuluisien muotitalojen kuten Givenchyn, Chanelin ja Victoria´s Secretin catwalkeilla ja mainoksissa. Mallimaailmassa kuitenkin puhutaan, että hänen suosionsa johtuu vain hänen perheensä julkisuudesta, eikä hän muuten olisi mitenkään erikoinen malli. Koko Kardashianin klaani tulee edelleen jatkamaan kuuluisuuttaan televisiossa ja sosiaalisessa mediassa. Kim ja Kanye ovat saaneet jo neljä lasta, joilla on myös jokaisella oma Instagram tili. Khloé jatkaa omaa uraansa TV:n ja muodin parissa. Kylie Jenner nousi viime vuonna maailman nuorimpien menestyvien yrittäjien listalle omalla kosmetiikkayrityksellään. Mikä tahansa onkin muodissa kuuminta ja halutuinta, se nähdään tämän perheen päällä ensimmäisenä.